Форми для запікання
Форми виготовлені з жароміцного скла. Скло не вступає в реакцію з продуктами, тому не дає ніяких сторонніх присмаків і запахів, зберігаючи всі корисні властивості продуктів. З-за низької теплопровідності скла – страви в ній довго не згасають. Форми з жароміцного скла витримує значні перепади температур і призначена не тільки для приготування їжі, але і для зберігання продуктів в холодильнику. У цьому посуді можна подати страву до столу. В скляній жароміцної посуді можна готувати їжу в духових шафах і мікрохвильових печах при t° +300 С. Скляні форми легко мити, вони не іржавіють і не втрачають привабливий вигляд. Якщо дотримуватися певні правила її експлуатації, такий посуд буде служити вам вірно і довго.
в виде галереив виде списка
Соблюдайте простые правила пользования посудой из жаропрочного стекла.
1. Не подвергайте посуду термическому шоку:
- Не заливайте холодные жидкости в горячую форму.
- Не погружайте горячую форму в холодную воду.
- Не ставьте формы сразу из морозилки в духовку.
2. Приготовление овощей и фруктов.
- При приготовлении овощей обязательно добавляйте воду или бульон до разогрева. Так овощи не прилипнут ко дну.
- При запекании овощей или фруктов лучше подстелить бумагу для выпечки.
3. Мойка посуды.
- Перед мойкой посуды с запёкшейся пищей желательно замочить её на несколько минут в тёплой воде.
- Посуду из жаропрочного стекла можно мыть в посудомоечной машине.